BABY IM A HUSTLER

Legat och kollat på the hills några avsnitt. Är helt slut, men vaknade till när mohammed ringde för en stund sen. Skönt att jag har massa avsnitt kvar. Just love it. Tråkigt att inte LC är med bara.

Nu blir det 8 mile till jag somnar. Imorn är det jobb 12-16, upp 10. Måste försöka sova snart. Sen blir det förmodligen GC om jennie är på!



CHRISCLAPS

Nu ska vi se om jag kommer ihåg vilka jag fick allt av :)



Mobil, babyliss eyecurl, kalender, biobiljett av mamma och pappa.
Comviq Kompis av lillebror.
Hårfärg, LDB hudkräm, pennor, underkläder, armband, hårinpackning, presenkort H&M av mormor.
Loreal-kit och Bruno Banani parfym (så jävla god) av moster och kusiner.
Reggaearmband + as cool piercing, sminkväska med lösnaglar, mascara, nagellack, läppglans och ansiktsmask av Farbror, Anna och Dennis.
Pengar fick jag av farmor och farmor och gammelfarmor.

Jag fick jättefina julklappar!! tack :)

SWEET SWEET

I onsdags efter jobbet så gick jag och mamma hem för lite glöggmys och bingolotto. Nettan var också här och senare på kvällen så kom Buggie och åt lite. Det blev lite blick som skinkmacka, ägg med röror och revbensspjäll.

Marcus vann på sin lott! Dock bara en ny lott men det är roligt det med!


DUB WARS

Här får ni en julkapp av mig. En tung dublåt som bör lyssnas på. Groundation förövrigt, dom är bra på dub.


I TRIED

Värt att lyssna på. Som sagt, frälst av soja, round 4.



Snälla snälla Yared och Adiam. Kan inte Soja komma? Överst på min lista.

JAAAAAAAAAAH RAAAASTAFARI

BOKAT, HÄMTAR UT IMORN. WIHI.


BLEED THROUGH

Vi bakade lussebullar igår :) Så jävla goda.


SOLIDIERS OF JAH ARMY

Ligger och lyssnar på sojas nya album, shit vad bra låtar. Jag överraskas alltid av dem. Jag har sett dom för två år sen tror jag det var på URF. Dom var helt sjukt bra. Träffade dem även på området där dom gick och softade typ.

Nya albumet heter Born in Babylon. Lugn och bra roots med bra texter. 5/5 lätt.


BORN IN BABYLON

Innan jag satte i mitt löshår så var jag så sugen på att skaffa dreads. Jag är fortfarande det, skulle vara så grymt snyggt! Jag är bara så rädd efter, om jag lessnar eller måste ta bort. Orkar jag raka av allt? Funderar starkt på att skaffa iallafall. Man lever bara en gång.


PAINT ALL OVER MY BODY

Jag vill tatuera mig, nu tack. Jag vill känna smärtan, höra ljudet av maskinen och gå därifrån med en tatuering på vänster axeln. Pervers?

Nu ska jag verkligen spara pengar, för gud vad snygg tatuering det kommer bli! Bobban med massa dreads.. Kan bara föreställa mig!


LILLY OF MY VALLEY

Gjorde världens godaste carbonara till mig själv. Alldeles sådär perfekt, fet och god en fredag. Sen la jag mig för att sova för natten. Det gick ju inte. Så jävla drygt. Så det blir väl att man somnar 4-5 som valigt. ORKA! :(

Är rätt nere idag. Tack melissa horn du hjälper mig att släppa ut allt sånna här dagar!



BIG UP

MACKA B, totally tung asså. Sökte på honom på spotify första gången när jag låg en natt och sentimental läste om rastafari och reggae over all, men tänkte inte så mycket mer på det. Sen när han stod med på URF's hemsida så sökte jag på honom igen. Så tung. BIG UP!




dub ligger mig varmt om hjärtat

ROOTS RAGGA

Jag slog in julklapparna igår också efter migo. Den här gången tog det bara från 19-22. Halvtimme mindre än förra. Wiho! Älskar att slå in julklappar.

                   

THE ROOTS IS IN TOWN

Igår gick jag ner på stan runt halv ett. Jag gick direkt till jobbet och ringde massa Lindex butiker i sthlm. Det gick över mina förväntingar. Ska till 6 butiker strax efter nyår och gå in och presentera mig. Två utav dom var väldigt intresserade, och en av dom var den butiken jag är mest intresserad av. Jätteskönt!

Ronjalee kom ner runt halv tre och vi gick runt på stan. Jag handlade klart alla mina julklappar! Det känns så skönt att vara klar med dom. Slippa stressen tisdag-onsdag då lönen kommer.

Efter stan så gick vi till migo och käkade. Buggie fick in as cool uppläggning med sin lax och potatismos.

När det är kallt ute måste man klä sig varmt :)




LEGALIZE THE HERB

(och kom ihåg, rubrikerna är utdrag ur låtar eller titlar på reggaemusic)

Fan jag ser så sjukt annorlunda ut med smink. Ser fan ut som Samara i The Ring utan smink haha. Var tvungen att knäppa kort före och efter imorse innan jag gick till jobbet, eller om det var igår..


IF I

Nu ska jag gå ner på stan och handla resten av julklapparna. Pappa satte in pengar åt mig som jag lånar av honom fram tills på tisdag då min lön kommer.
Först nu ska jag och gå och sätta mig på jobbet och ringa lite Lindex i sthlm! Får dock ringa efter ett pga luncherna.. Hoppas någon nappar på mig!


 En klassfest för ett par år sen, rund om fötterna och sommar.

I KNOW JAH JAH BLESS ME

Jag och mamsi satt i käket och drack kaffe och slog in massa julklappar. Mamma rimmar i år, skitkul. Vi fick sån julkänsla efter all snö så vi var tvugna att sätta oss. Vi häll på mellan 20-01. My god vilken tid det tar.






"Sveriges tenniskung kommer ligga varmt om din pung"
-Perverst eller skitkul?


WE FREE AGAIN

Jag älskar när jag vaknar på morgonen och detta har dimpt (?) ner i brevlådan.



Jag älskar också när det visar detta resultat när man är inställd på mindre.
(showoff)


KING OF ALL KINGS

The beautiful picture in my room. Precis vid sängen, loveit.


FREE JAH JAH CHILDREN

Vad händer på nyår?! Jag vill klä ut mig och vara i sthlm med det bra folket. Och då räknar jag med dig Patricia. Ska vi klä ut oss? :)


JERUSALEM

När jag kollar på lovecrank movies så brukar jag oftast gråta två gånger. Som exempel min absoluta favoritfilm Sex and the city; en gång i mitten och en gång på slutet.

Igår såg jag min andra favorit film. The holiday. En favorit pga: 1. Fyfan vad kär man blir i Jude Law, 2. Underbar handling. Bra på alla sätt helt enkelt. Humor och kärlek. Kanske det bästa som finns? Defenitivt för mig. Dock ingen gråtfilm. Bara en gång på slutet pga lyckan.

Och nu har jag precis avslutat min tredje favoritfilm. PS. I love you. Vilken bra film! Det här med att gråta, hua vad känslig jag är. Men inte som i den här filmen. Jag grät kanske 14 gånger. Det rann tårar hela tiden.

PS. Pearl Harbor ligger mig fortfarande varmast om hjärtat!




Hans Zimmer gör musiken både i the Holiday och Pearl Harbor. Han är en favorit!


BELIVE ME NUH MAN

Jag gick upp kl 9 idag (!!) och hjälpte mamma att storstäda och klä julgranen. Jag gick och powernapa från 12-13.30 sen var det bara att forsätta storstäda. Vi har som sagt klätt granen men också julbakat.
Och så snöade det idag också.. Lite julkänska får jag allt.

Vi gjorde knäck också vill jag tillägga!





URF 2010



URF firar 10 år, och jag firar 5år på URF.

Och nej, jag har absolut inte missat biljettsläppet. Från o m den 7:e december- 31 december så kan man köpa 3dagars pass för 850kr. Efter det så ökas priset till 1250kr. Jag tror att det kommer bli tungt nästa år verkligen. Därav priset. Och några fåglar som viskat lite. Mihhihi

Jag införskaffar biljetter direkt när lönen kommer 23 december!

HIDE AND SEEK

Sentimental-Lina is speaking:


9:an, käraste 9:an. Fan va roligt vi hade egentligen. Asså det var roligt att gå till skolan, lektionerna var så roliga. Kommer ihåg att jag spydde i början. Jag var punkare/hippie och hatade bimbo Josse och Alli och trodde att Robin var bög. Ville verkligen byta klass. Men mitt liv förändrades så mycket. Jag lärde mig så mycket av allihopa i klassen, alla hade verkligen något att komma med.
Jag har så sjukt starka minnen från den tiden. Vet inte om jag vågar säga att det hittills varit några av de bästa åren i mitt liv. Iallafall delar av det. Det känns som att man inte hade några problem under den tiden. Men endå så känns det som om det bara var en massa problem.
Men klassen, alla hade en sån jävla sammanhållning. Det var skitkul verkligen. Just idag så är det ingenting jag vill spola tillbaka till. Då vore det isånnafall skottlandsresan som var så sjukt rolig. Men tiden i 9an är över. Livet går vidare, för alla. Då hade jag 30 bästa vänner, idag har jag inte kontakt med en enda.

Sjukt hur allting förändras, för så trodde man aldrig att det skulle bli just då. Lägger till ett haha på det, haha.





IF U WANNA SMOKE SOME WEED TONIGHT

Inget vettigt att skriva egentligen.
Världens vidrigaste träningsverk, inte skön alls.
Jobbade igår och idag.
Fikade igår också på storken med några i gänget för en kissgoodbye till maggen som drog till kina idag.
Träffade Emelie idag och bestämde oss för en utgång i sthlm imorn. Så jävla värt och kul!
Imorgon alltså. Fika med Jennie, försöka hinna med träning, sen tagga för utgång.

Värt

RSS 2.0