SIZZLA, ROOTVÄLTA ft guvernören

ONSDAG: det har hänt mycket och det har varit en grym vecka full av reggaespelningar. I onsdags iallafall åkte jag till sthlm runt 3. Möttes av patricia, kadir och crippa. Vi åkte till hässelby villastad och förkrökade och gjorde iorning oss. Efter det så bar det av till götakällare. Fan vad kissnödig man blir av att dricka asså. bara en spontan tanke. aja. Han var iaf GRYM, som vanligt. Han körde massor av bra låtar jag inte hört.

absolut mango + fruktsoda + onda fötter + gott sällskap= mycket bra kväll!

Jag sov kvar och åkte till stan dagen efter och mötte mamma, mormor kusin Moa och två andra releatives. Vi käkade lunch i kungshallen i stan och sen åkte jag hem och typ deckade direkt.

LÖRDAG: Jag fick årets bästa födelsedagspresent av Ronjalee. Vi gick på Rootvälta på katalin i lördags. Hon var snäll och följde med fastän hon inte ens gillar reggae. Men efter denna kväll så gör hon det. "Faan va bra det här är" och "jag ska lätt gå på reggaefestivalen nästa år" var det som Ronjalee sa eller typ skrek hela spelningen. Jag ger dom VERKLIGEN 5/5 dom var klockrena! Governor Andy, a visst han e väl tung. Men typ inte min style.

Tacos + tung svensk reggae + kalas + helrör + fyllekäk = ritargatan och fylla


orkar inte ladda in bilder!


im a rebel, soul rebel

idag har jag bokat tid iaf. smartulla bokade tisdag 13.30. 20 minuter senare så ser jag i min kalender att jag jobbar 12-19 då. Fuck. Fick ringa upp och fråga om vi kunde ta måndag kl elva. och hon skulle meddela mig på fredag. HOPPAS! betalade även 1500kr nu, valfri handpenning. värt.

satte också in pengar på banken. så skönt, hatar att gå med så mycket pengar kontant.

Vet ni? i ÅR OCH DAGAR har jag försökt fixa visakort men aldrig fått. antingen tjänar jag inte 100 000 kr per år eller så har jag tagit minus för många gånger och whatever. men idag försökte jag och det gick. hon va typ råskön och ba ja men det kommer om 4 arbetsdagar. me happy!

men potatismos och fiskpinnar i magen gick jag och älskling och hyrde 4 filmer. vi kollade på en och nu har han somnat. jag ska sova strax. jobb 08.45-17 imorgon.

bra dag med andra ord!





always on my mind

vet ni? jag har 3 inlägg som ligger i utkast som jag tänkt publicera. men jag får inte in bilder på datorn. hur kul är det med inlägg utan bilder egentligen ? lite kanske. men iallafall. tror att det är fel på hela usb grejen i datorn. kan inte ens använda mitt mobila. tur att grannen har oskyddat trådlöst!

Imorgon:
-börja skriva ett CV (!!!)
-boka dag och betala hårförlängningen
-träffa upp ronjalee
-sätta in pengar på banken+beställa nytt kort
-fika med alex och mill
-köpa nytt gymkort?
-laga fiskpinnar och potatismos med remmo
-invänta min kärleks hemkomst från jobbet
-MYS



bild på my second love, bara för att han är så snygg..

CC hair and beauty

Jag har iaf varit idag hos CC hair and beauty. Har tänkt på det i evigheter och jag ska nu göra hårförlängning. det blir 125 slingor med keratinvax för 5500:-. Fett värt då min "vanliga" frisör tar 8750, vilket ej är så värt. jag har ju haft en del frillor under åren asså. tro det eller ej men jag har tillome haft tuppkam. (har dock ej en bild på detta)


Readhead


slingat


mörkblond+ölochsolblekt



mörkbrunt




Nej palla leta fler bilder. har inga gamla på den här datorn. Nuförtiden är det kort, slitet och dagligen i en knut mitt på huvudet. så ändring på det!

klockan ringer och alla springer ifrån sitt trygga fan

Shit har inte rört en dator sen i onsdags. måste bara bläddra igenom mina 40 bloggar som jag läst. Exited! Sen lägger jag upp lite bilder från sizzla och rootvälta. osv osv. PUSS

LION OF JUDAH

tänkte visa er min ena tatuering som jag stolt visar upp. den andra är bara pinsam.

THIS IS NOT RELIGION THIS IS LIFE




theese words of divine

fika idag på storken med gänget som befinner sig hemma. Jag, magda, alex, ronjalee, mill och eve. Har även hört av en viss fågel att burre kommer hem på fredag :D



mer intresserad av magdas iphone än fikat.



gillar inte kanterna på kladdkakan..


tell me how come

jag kom hem från tandläkaren för en timme sen. hade inga hål igen! så värt. sista gången man gick gratis. så jag funderar på en månadsförsäkring så man går gratis. dock hamnade min på 145kr i månaden pga rökning och gamla lagningar osv. så vi får se hur jag gör. det kanske lönar sig i slutädan?

nu ska jag gå och hämta ut min och patricias biljett till sizzla! sen är det jobb från 12-18.

PUSS



lillebrooor bapapapa


early, early sunday mornin it was a big, big ganja smuggeling

Igår låg jag och Mohammed i sängen heeela dagen enda fram tills vi bestämde oss för att gå och äta kinabuffé på chinariver. Jag åt även 9 bitar sushi. Avokadon var helt perfekt! Älskar verkligen sushi.

Proppmätta gick vi förbi kvarnen och hyrde en film. Det blev Män som hatar kvinnor. Jävligt bra för att vara en svensk film. Det tyckte tillomed Mohammed som i vanligafall hatar svenska filmer. Lätt 4/5 toasters.


stand up for your rights

TV6. Ligger just nu och kollar på tvn och datorn samtidigt i väntan på att Mohammed ska vakna. Mitt upp i allt så är det TV-Shop mellan 12.30-13.00. Vad fruktansvärt onödigt, måste vara det onödigaste programet ever! Ändå så händer det att man fastnar. Som tex alla de här programen, lyckochansen osv. Jag fastnar alltid så blir jag irriterad på mig själv när jag gör det. Men gud sån gnällapa!

Dagens I-lands problem: Jobbigt med tråkiga program på tv.



Woman I need you, like never before. African woman youre the one I adore.



vackra jävla kvinna! klart en förebild, helt klart.

Im gonna tell on you one day I swear

its all about them fake nails. Jag hade inget att göra medan vi kolla på film. var inte så intresserad så jag ängnade mig åt det här.


silver tounge show

ingen lust att blogga förtillfället. återkommer senare mot kvällen. i hope. hejsvejs

She wanna dance to reggae and calypso

Nu har jag gjort det igen, provade baka scones igen. Tyckte att dom var godare igår, nybörjartur eller något. Rosenbladsmarmelad eller apelsinmarmelad smakar bäst till.






ill never stop hail rastafari

Godmorgon. Vaknade 09.50 av att Ronjalee ringer och kan såklart inte somna om. Tackar!!! haha.. Skulle vilja somna om fast orka sova bort hela dagen isåfall. Jag har lovat att jag inte får väcka Mohammed förrens 16 om han fortfarande skulle sova då. Det kan han ge sig fabian på att jag kommer. Moahaha.

Idag så är dagen oplanerad. Ska nog umgås med momo om han inte ska iväg på firma fest. Orka, pappa kommer väl försöka supa honom full eller något. Haha. Annars blir det bara myskväll här hemma framför tvn eller något. Jag har sagt till honom att jag vill göra något någon dag så jag kan få ha mina nya skor. Haha.

Skönt, jag tror att jag är på rätt bra humör idag!



UPPSALAREGGAEFESTIVAL 2009

Årets upplaga av Uppsalareggaefestival 2009. Lite sent, men bättre sent än aldrig. Satt nyss och kollade bilder och hittade en massa videoklipp. Det här var mitt 4e år på URF och måste nog säga att det var det bästa hittills. Invigde campingen och hade så sjukt roligt.

Detta blir ett långt inlägg. Men gud vad jag längtar till nästa år då det är 10års jubileum. VILKET DRAG!

Bilderna är få och videosarna är få, men jag uppskattar detr iaf. Videosarna innehåller junior natural, tok, hoffmaestro och busy signal.
















solid as a rock, they just cant stop us now


give me some reggaemusic

Jag lyssnar i stort sätt bara på reggae, eller jag lyssnar bara på reggae. All sorts som reggaeton, dancehall, roots, dub, ragga you name it! Alltifrån Bobban till de nytillkomna.

21 oktober : Sizzla, Göta källare i stockholm.
24 oktober : Rootvälta och Guvernören, Katalin i Uppsala.





MUSICA

jag älskar musik, jag älskar vibrationerna i mina öron, jag gillar hur vaxet långt där inne rinner av att musiken spelas. nej men skoja.. haha vad äcklig jag är.

WHATEVER. Jag har iaf skaffat spotify på något konstigt vänster. hört att de kostar osv. men nu är det gjort iaf och jag älskar det. Lyssnat på två låtar av SOJA och jag är redan igång. ME LIKE, this too.



if jah is for you

Det blev alternativ ett. Vi bestämde oss för att laga middag hemma. Det blev kyckling m thaicurry och ris. Faktist helt ok. Mycket roligare när man lagar mat tillsammans. Fast kanske inte godare tack vare att jag är med på ett hörn. Är inte så duktig på att laga mat. Inte så avancerad direkt. Det blev ingen film, vi tar det imorgon. Istället blev det varm choklad och smörgås till simpsons och bonde söker fru och sen somnade mohammed sådär vid kvart över åtta.

Jag har iaf precis läst veckorevyn. Vad jag ångrar att jag läste den nu. Hade kunnat vänta till imorgon med det. Den tidningen är bra och bäst när man är ledig. Fast inte lika uppskattad som förut. Korsorden is the shit fortfarande iaf, så det får vänta till imorgon.



Godmorgon...

-Eller inte. Vaknar ständiga morgon av att jag håller på att frysa ihjäl. Fast jag har stängda fönster. Blir alltid kall om armen jag väljer hålla utanför täcket.. Mohammed kliver upp 04.10 varje morgon, då är det alltid så varmt. Men burr säger jag bara, inte när man ligger ensam.

Pratat med Ronjalee i ca. 45 min om lägenheter i sthlm. Lägenheter överhuvudtaget är ju så sjukt svårt att få! Man måste tjäna multum för att ens kunna söka. Min käre far håller på att letar lägenhet åt oss här i uppsala. Men jag har ångrat mig, jag vill bo i sthlm. Mohammed fick nästan en chock. Så jag och M måste prata med honom idag när dom kommer hem från jobbet. Både vi och pappa tjänar på att köpa en lägenhet.

Nu ska jag skriva ett cv som jag inte ens har än. Dags att söka jobb i sthlm. Blir nog att försöka få extra på Lindex till att börja med. Eftersom jag kan hela systemet uttantill.



Fröken Stina Margareta Burman

Idag for hon till Nörge den guleböjen. Gud vad jag kommer sakna dig burre. Jag vet att allting kommer gå bra för er två med jobb och lägenhet och allt. Vi ses om max ett halvår. Herregud vad långt det lät!
Tack för smset jag fick i morse, jag blev glad!


uppsala-stockholm-uppsala

Jag har haft min vända i sthlm och är precis hemkommen. Mohammed har redan somnat och jag kom på att jag inte alls är trött.

Igår när jag kom (känns som om jag varit där 3dagar) så åkte jag och Patricia iväg till Vällingby och tog en fika på ett väldigt mysigt café. 3 timmar senare var vi tillbaka i villastad igen. Vi satt där som två finnar i röven och bestämde oss för att gå ut på en deeptalkwalk. Väldigt lönsamt faktist och tackar som har dig vännen!

Dagen idag har bara gått åt till att hänga, ta en cigg, dricka kaffe, hänga och åter igen vara finne. Läng dag med andra ord. Nu är vi hemma och jag längtar redan tillbaka! Konstigt nog, fast det är då pga denna tös!

ps. for the first time ever så klarade jag av att ta mig från t-centralen till crippa. test ett avklarat! ds.


äntligen?

Jag har väl funderat i ungefär ett halvår på att skaffa blogg, och idag så blev det så att jag gjorde det. Har varit så fruktansvärt uttråkad denna dag så jag kände nästan att jag var tvungen. Konstigt nog så var alla namn upptagna som jag klurigt nog tänkt på dom senaste månaderna. thisislife.blogg.se var det jag egentligen ville ha, men icke, det var upptaget. Konstigt.

Jag är så ny när det gäller de här med design och blogg med för den delen. Alla har så fina. Utom jag. Jag vill också ha fin design. Hjälp, någon?

Vem tror jag att jag lurar? Jag pratar verkligen med mig själv och min enda läsare. Min lillebror för tillfället. Men det kommer.

Men shit jag som hatar långa inlägg också. Förlåt!


Jah bless /Lina



år 2009's snyggaste studentskylt


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0