THE HOLE A DEM AGO REGRET IT ONE DAY

Nyttigaste nattmealet ever. Orkade bara halva också. Jag har förätit(förslurpat?) mig på det tidigare iom min sopp diet. Men nu efter ett år sådär så fan, det var ju gott.


1 påse varma koppen kyckling
2,5 dl vatten
2 färska champinjoner
4 sockerärter



KINGSTON TOWN

Vet ni? Jag får skitont i fötterna av mina nya 1000kroners dojor. Men jag tänker inte sluta använda dom för det inte. Vill man vara fin så får man lida pin? Rätt så använt uttryck för min del.

Jag och marcus kom nyligen från stan. Han fick sin födelsedagspresent och julklapp idag! Jag minns inte någonting av att det gjorde ont när jag piercade ögonbrynet. Kan bero på att jag strax innan hade piercat läppen med en spik. Well, hög smärtröskel? Och så är Marcus låg, eftersom han tyckte att det gjorde ont, eller iaf lite.

Nu har vi precis käkat subway macka och jag funderar på en powenap.


JAH IS NO SECRET

JA MÅ HON LEVA FINA DU! GRATTIS PÅ 19ÅRS DAGEN GUMMAN!!


I'VE GOT TO CARRY JAH HEAVY LOAD, BECAUSE I WALK IN HIS GLADNESS

Titta vad jag äntligen har hittat. STORLEK 36(!!!) på mina älskade converse skor. 995kr fett värt. Eller så bara ska jag skita i vad allt kostar som Mohammed säger. Mihi. LOVE!



Sen köpte jag även 5 par trosor på rean på H&M, skitfina för att vara rea. Sen 2 par leggings från jobbet. Vi har fått så snygga leggings!

DEM GONE

I morse var det träning som vanligt, (skönt att kunna säga så!!) jag och magda körde 20 min kondition och sen skivstångspass. Shit vad det tar på krafterna men så skönt!!

Sen blev det lunch på cupido med Emilia, Alexandra och David. Och ofcourse lite shopping eftersom det är löning!



Magda och Emilia lite smått roade.



David och Alex med nya(tydligen asgamla) brills.


HERE I COME

På söndag spelar Barrington Levy på Göta Källare i sthlm. Ska prata med Mohammed lite mer om det ifall vi ska gå. Skulle vara skitkul. Klicka in här för att boka biljetter. Ålder är 18år och de kostar 300kr. Rimligt pris!

Låten under känner ni nog igen. Har för mig att den var med i en bilreklam för inte så längesen.



TOMORROWS ANOTHER DAY

Vet ni? HELT SJUKT! Men det här var exakt ett år sen idag. Satt och kollade igenom bilder. Men såhär såg det ut i kvarngärdet för ett år sen idag! 24/11-08. OH MY!



LIGHT UP A SPLIF

Fika på storken idag med Emelie. Så värt och behövdes. Avundades hennes nya coverse som jag så länge velat ha. Skiter i, kommer köpa dom även om minsta är stl 37. Då får dom vara för stora..

Igår var vi hemma hos Ronjalee. Det var trevligt, jag drack typ upp allt vin, och en öl, och whiskey. Orka vara jag. Men det var trevligt.

Jag vill flytta till s t h l m . . .

IKVÄLL KOMMER BLOGGLÖNEN på 15000. Fett värt. MOAHA ski. Men ikväll kommer lönen. Fett nice!


NATURAL MYSTIC

en till dröm: 22 september 1980 i Pittsburgh. Bob Marleys sista konsert. Tyvärr en dröm som inte kommer uppfyllas.

Legat och läst lite om Bob Marley och hela Rastafari religionen. Läst om det 100 gånger, men blir lika hmm.. inspirerad varje gång. Ligger just nu och lyssnar på massa reggae. Lee Scratch Perry, Bunny Wailer, Heptones, Culture osv. Bara massa roots. Är på fruktansvärt bra och lungt humör. Kan inte sova på många timmar, just nu bara njuter jag.



Haile Selassie, his majesty, jah rastafari!


ONE LOVE

Mitt nästa projekt blir på vänstra axeln jäms med lion of judah. Har nästan bestämt mig vilken bild det blir. Och ha texten "Bob Marley, king of all kings" under. Vet dock inte vad för textstil.



Nästan 100% säker på mitten bilden. Man ser hur mycket han njuter och hur glad han är att få göra det han gör. Som sagt. Nästan 100%. Vad tycker du?

JAH HEAVY LOAD

En artist, och den första artisten som inspirerade mig till att börja lyssna på reggae (utom bobban) är då Ijahman Levi. Johan min bortgångne morbror var rasta och det var han som spelade reggae för mig när jag var 10år och sen dess har jag varit fast i det. Ijahman är en av det få artister jag inte har sett. Skulle dock vilja!

Jag ska visa de två första låtarna jag hörde med honom. Får rysningar när jag hör dem. Än idag. Fuck vad stolt han hade varit över mig! Charriot of love och Jah heavy load, lika bra båda två.




REGGAE NOW REGGAE AND JAH VIBES

en sak som gör mig glad: 5/8-2010 Uppsalareggaefestival med Mohammed, Patricia, Crippa och Tony.


GANJAMAN

FREDAG; Fika med Patricia, fika med kusin. Ett år, med mohammed, middag i sthlm, fika och massa prat. Behövdes.

LÖRDAG; Avstängd och tankar på samma gång. 

SÖNDAG; Jag och mamma gick upp kl 9 i morse. Mellan 12-15 stod vi nämligen i fyris park  och sålde MASSA kläder. Vi fick ihop ca 420 kr vardera. Då betalade vi 300kr för två platser och sen växel 450 kr. Så det var väl hyfsat?

Träning blev det efter och jag har tränat 4 gånger denna vecka. Jag är stolt!

Det känns som om jag tappat mig själv, jag litar knappt på mig själv längre. Vet inte hur jag ska förklara så jag låter bli.

Älskling kommer och umgås med mig på fredag och stannar hela helgen. Behövs.



WORDS CANT DESCRIBE HOW MUCH I LOVE YOU BABY

mobil avstängd, hjärnan avstängd. återkommer.

SUNSHINE GIRL



snacka om att inte ha en enda sminkplutt, det skulle göra för ont. och tro mig, det ser värre ut i verkligheten. ajajaj.. brännan alltså

GRATTIS LILLEBROR

Lillen fyller 16 år idag. 16?! vart tog dom åren vägen?

I år var jag en snäll syster och den 26 november går vi till darkwell och tar hål i hans ögonbryn. Han blev glad. Det var min present till honom, att få honom glad. Wiho!

Träningspass väntar kl 12 med Ronjalee. Vi kör på skivstång start eftersom det är första gången för båda. Skitkul. Sen ceasarsallad här.


FAITH IN YOU

Pappa, mamma och Thomas (fimpen), trion, så konstigt att se dig på tvn igår. Men det var ett bra program och kanske ännu ett sätt att gå vidare på?





IT A RING

children must go to school to do some learning..
 - tonto irie

update? torsdags; mohammed kom hem till mig för att umgås till fredagen. blev inte så mycket sova. fredag; upp med honom sen ner på stan, present till mamma m emilia sen jobb, lugn kväll. lördag; jobb 11-17, resturang med mamma och pappa, GRATTIS mor, överraskningshejdåfest för fredrik, utgång på kalas, heltok kväll. söndags; rörde mig ur sängen en gång för en cigg. måndags; inringd för jobb 12-19, hem.

Och idag så gick jag upp och jag och ronjalee drog till F&S, nöjd. Nu jävlar. Sen hem för en god ceasarsallad och vila i 2 timmar.



vi har en ny tallriksuppsättning. visst är dom goda att äta på? som min mamma brukar säga.


IT'S KINGSTONTOWN

Friskis idag med Ronjalee. NU KÖR VI!


I DONT WANNA WAIT

SOJA äger. Hoppas dom kommer till URF nästa år.

Min pappa blev 10år igen. Skrek på mig och mamma att glassbilen kom och att han var sugen på glass. Tog pengar ur mammas plånbok och sprang ut och köpte tre olika sorters glass. Gullpappan då..


HERBALIST

Jobb 11-17 idag. Usch, det är läskigt vad mina fötter värker. Har jag blivit så tung? MOAHA. Självförtroende nej tack! Iallafall. Halva reapriset och det kryllar av fyndgalna människor. Skönt för oss som blir av med det iallafall.

Perfektaste frukosten. Världens godaste bröd, världens godaste macka. Jag gillar inte vilket brunt bröd som helst. Men detta mmmm...!!



brödet+avokado+tomat+salt=rågod macka

THIS TIME I PROMISE

Vet ni? I måndags gjorde vi sushi hemma hos Ronjalee. Det var jag, Magdalena, Emilia och Ronjalee. Det gick faktist bra. Riset var inte så svårt som vi trott och ingridienserna var inte alls svårt att hitta! Allt fanns på willys och ica kvantum. As värt och allt gick på under 400kr.

Till sushin delade vi på två flaskor vitt. Trevlig kväll med mycket snack. Skitsnack då förstås.





såg mycket godare ut när bilderna fortfarande låg på mobilen..


NUTTIN NO GO SO

as gammal låt jag vet. brukar alltid skriva rubriken när jag lyssnar på en låt, titeln som bara en rad ut låten. nu är det bara tvn som låter. förstår inte var jag fick den ifrån.

jävla ap dag rent ut sagt. tur att jobbet gick fort och att jag fick två timmars fika med emelie. det behövdes och behövs oftare! tack..

iallafall. bloggar imorgon. idag har jag inte lust. har inte lust med någonting överhuvudtaget. är så glad att det finns en person som verkligen förstår mig. hela tiden! och som jag kan prata med, och som verkligen lyssnar. tack..

imorgon visar jag bilder från sushin osv..

THE WAY YOU WINE

En viktig fråga. Jag sitter på ett tåg och äter naturgodis och dricker cola light. Tåget börjar bli fullt. En kvinna runt 25 år frågar vänligt om platsen är ledig och sätter sig. Jag sitter där och tuggar i mig mitt naturgodis. Här kommer frågan:

Bör jag fråga om hon vill smaka? Eller skulle det bara bli konstigt.

En annan viktig fråga. Hon tar upp en påse med tuggumi och efter all japanmix lukt i min mum så blir jag förståss sugen på denna påse. För artighetens skull bör hon fråga? Jag frågar alltid tex alla jag är med eller kollegorna på jobbet om de vill smaka ett tuggumi så fort jag tar upp.

Jag kände tydligen för en sekund att detta var två vilktiga frågor i vårat samhälle. I-lands problem.. Shit vilken idiot jag är.

Bless


MARY JANE, SHE'S MY BEST FRIEND. SHE'S ALWAYS BEEN GOOD TO ME.

Jag är bokstavligt talat skit trött. Nu ligger jag i sängen och har precis ätit lunch med mamma. Pyttipanna med lite 4%ig matlagningsgrädde i så den inte blir så torr. Sen hittade ag en KUL grej i kylskåpet. Nämligen KULkorv. Iwaslikewhaat? Nej men jag provade steka på några. Men euw, dom kändes typ perversa. haha.

Jag vill egentligen bara ligga i sängen hela dagen, men nej man ska ut på sushi jakt i uppsala. HJÄLP?



Erkänn att det ser lite creepy ut? Gissar på att det är samma flopp som kaviar med banan.


LIVITY DUB

åååååååh vad trött jag är. Fattar liksom inte. Skönt att vara ledig men imorgon är det dags för jobb igen :)

Vaknade för ca 1,5 timme sen. Ska gå upp nu och laga någon lunch sen ska jag ner på stan och leta sushi ingridienser. Det blir sushi tillagning hemma hos Ronjalee ikväll. Mys mys.

Det är svinsvårt och veta vart allting finns. Speciellt sjögräset, wasabi och sojan. Åh jag är jättesugen verkligen på sushi! Hoppas det blir bra..


bun down the system

kom nyss hem från stockholm. Jag tog 19.35 tåget från uppsala. Mötte patricia på tåget. Vi åkte hem till henne, fixade oss sen så mötte vi upp våra karlar och gick och åt på mcdonalds på fridhemsplan. Dom åkte hem och vi gick vidare till the viper room. As jävla bra priser i baren. Det gillar vi. Jag hade roligt iallafall och blev rund om fötterna mot slutet. Vi körde sten, sax, påse och det blev så att vi gick till mc donalds igen och åt.

Idag vaknade vi vid kl tre. Somnade tillomed med kläderna på. Vi har slappat hela dagen och kollat på massa SATC avsnitt. Loveit. Världens bästa flickvänner åkte iväg för att köpa pizza, cola och choklad till oss alla. Vad mer kan man önska sig? Vi är dom bästa.

Skitrolig lördag-söndag. Har fan alltid kul med er!

ps. var snäll och köpte en merci choklad och en dosa ettan till pappa idag men GLÖMDE det hos Crippa. Så det fick bli toffeefee chokladask och 4 trisslotter istället.


youre my inspiration and my shining star

Precis kommit hem till Patricia i sthlm. Hon står i duchen just nu. Sen ska vi blanda en jordgubbsdrink tagga till och gå ut i storstaden! Det ska bli skitroligt. Är redan taggad faktist!!



Jag och Alme förra gången vi var här!




jag och patricia hos crippa innan sizzla.

SKÖNT ATT MAN ÄR LÅNG

Freedom

shit vad ledsen jag blir, snarare irriterad. Hade skrivit ett långt tinlägg och internet jävla explorer stängdes ner. Åh vad trött jagh blir! Vi provar igen..

Jag har jobbar 6 timmar idag och har kommit hem ganska nyligen. Skönt. Nu är jag ledig söndag måndag.

Sitter och väntar på att ma&pa ska komma hem från sthlm. Hon har nämligen plattången. Pappas företag var nominerade till årets företagare av 300 företag. Och det var 20 utvalda. Drt var en vinst. Tyvärr vann dom inte hela skiten men..

Jag och patricia kör på en utgång ikväll. Det ska bli asroligt faktist. Mycket bättre än plan B just nu..

Vet någon hur man får sitt hår att inte vara så torrt? Har liksom en risbuske nu. Känns som att jag har en peruk från buttricks. Help me. Juste tänkte försöka komma ihåg att ta en bild på frillan en om någon är intresserad.

PARTY..

Bless and love gott folk.




Rabih Jaber vs Mariette Rasta

Det stod mellan snyggingen Rabih och Mariette. Två av mina favoriter tyvärr. Idol är en sångtävling och jag är glad att Mariette fick vara kvar. Mogen tjej med bra röst och dreads. GO RASTA GO!

kolla bah.. btw så gör han som tjejer brukar göra. trycker upp tungan i gommen för att det ska se snyggare ut.





hon är bra snygg hon med




WHEN LOVE TAKES OVEEEER

Önsketänkande..

VILKET JÄVLA DRAG!! Vilken underbart jävla trevlig fredag! Sitter just nu med partydressen, min svarta från hm. Hann gå ner 5 kilo på 2 timmar. Har på mig mina nya skor, även dom från hm och jag har inte ont i fötterna längre! Fatta skönt! Jag sitter här med en iskall öl och mohammed håller på att blanda en passoa drink åt mig. Det har kommit hit nytt och skönt folk som är hur trevliga som helst! Ikväll är det 18år på klubben vi ska gå till och det är gratis inträde och happy hour hela kvällen! ps. Cilla ringde, hon tog min tid jag är ledig i morgon!! :D

Eller inte.. suck

Vilken jävla tråkig fredag! Ligger just nu i sängen med ett urtvättat svart linne från gina och kollar på sug idol. Har gått upp 5 kilo på 2 timmar. Ligger och försöker böja på tårna för att jag har så ont när jag håller upp benen för att luta datorn. Har fortfarande så jävla ont i fötterna! Jag dricker svartvinbärs saft som är alldeles för svag och jag är inte med mohammed han är i sthlm. Och tyvärr så har det inte kommit nytt folk. Och hade det varit som den övre önsketanken så hade det somvanligt vart 23år och samma gamla skit.

Bittrabettan? Svar ja!

 VS




sensimilla



Jag hade faktist en årsdag härom dagen. Den 4 november så hade jag varit på Lindex butiken i stan i exakt 8 år. Slå den ni!  Jag har sett utvecklingen från dag ett och äntligen så börjar vi få in snygga grejer! Vi hänger med i modet och får det senaste hela tiden.

Lina+uppackningsdisken+pers.rabatt=lycka

AJAJAJ

assåååååååååååå.........!!!!!!

jag har aldrig faktist, aldrig haft så ont i fötterna som jag har nu. jag står liksom inte ens ut längre! jag har haft samma stövlar på mig nu tre dagar i rad vilket innebär ca 35 timmar i streck om inte mer. shit pommes vad ont jag har..

jaja nog om det. jobbet har gått bra. jag har dock varken skrivit cv eller ringt någon Lindex. Ändrade planer, eller hur var det ? det återstår att se. ni som vet vem jag är och känner mig vet att för ett år sen ungefär så var jag tvungen att nästan planera allt in i minsta detalj. det har förändrats nu sen jag och mohammed träffades. så nu vet man liksom aldrig. det är så jävla skönt att slippa planera!

slutade fem idag och har legat i sängen sen jag kom hem. är helt slut! jobb imorgon 10-16 sen möta mohammed, åka till sthlm och antagligen crasha där..



två favoriter i en! patricia du SKA vara hemma imorn! visstda? :)


finally the herbs come around

åh vad min säng är uppskattad just nu. Inte min dator! någon som vill köpa? vill ha en ny...

jobb idag från 8-16. En bra dag, vi fick mycket gjort och cupidosallad till lunch. Kan det bli bättre? Efter det drog jag till Storken och mötte Alex och Stina. Efter ett par timmars skitsnack så drog vi. Ut på stora torget med massa med folk. Vet ni att det var rån inne på swedbank idag kl sex?! Och inte nog med det, rånaren är fortfarande på fri fot..

http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=77-AV_ID=978165,00.html?from=puff


WILD OUT

Låttips. ofc reggae. collie buddz love.




Hard work, work

Kom hem nästan nyss från Ronjalee, vi möttes efter jobbet och åkte till henne och lagade potatisgratäng, kött, grönsaksbiffar, bea och sallad. MUMMA!

Dricker julmust och vilken julkänsla jag fick. Nu har det börjat komma julinredning och julpresenter med även tomtedräkter, pepparkaksdräkter och lucia linnen. Nu väntar bara julskivan som kommer komma. Jag får sån julkänsla när jag är på jobbet dessa tider.

Nu har jag samlat på mig butikschefernas namn i stockholm och även nummrena. Tänkte ringa några imorgon och några på torsdag. Jag och mohammed försöker ha en deadline till nyår på att söka jobb. jag vill så gärna flytta till stockholm!

Jobb denna vecka:
Idag 12-19
Imorgon 8-16
Torsdag 8-21 (stan har extraöppet det är tydligen tjejkväll)
Fredag 09.45-17
Lördag 10-16

Skönt med jobb. Har inte så mycket för mig när baby inte är hemma.. :(



Gammal bild på mig och fortfarande lilla lillebror

hells kitchen

Låg nyss och kollade på hells kitchen och Gordon Ramsey. Han är bara så jävla cool. Hatade honom i början för att han var så hård mot alla. Men det lönar sig. För att få en egen resturang så måste man vara tränad till det yttersta. På insidan är han en mjukis. Som i hans andra program the F word. Jag gillar honom starkt. Han får 5/5 toasters av mig iaf!

Hells Kitchen tisdagar 22.00 TV3


Makonnen

ibland så är det här det godaste som finns. Mm..


you are the best I ever seen

Ett mirakel, mobilsladden har suttit i datorn med mobilen i ca en halvtimme och mappen ploppades upp. NICE. här får ni några bilder från sizzla och sthlm. Imorgon fixar jag på frillan. ser förtäskig ut nu.



Jag på tåget..





någon cool creepy snubbe som stod längst fram vid oss, ej redigerad bild



Mr Kalonji!



Fina patricia på väg hem igen, överlycklig för sizzlas handduk :)

exodus

HATAR HATAR hatar när man skriver ett inlägg och sidan stängs ner och det inte sparas i arkivet. det gjorde fan alltid det när jag bloggade förut. gud vad irriterande. det var inlägget under. men jag skrev det igen. förstå varför jag inte uppdaterar haha. det är inte meningen att jag ska blogga.

the truth

HÖRRNI. bad ass uppdatering and im sorry. idag kl elva så föll håret på plats. och eftersom usb uttagen i min dator inte fungerar längre så kan jag iunte ladda in några bilder. ska sno marcus dator eller den i vardagsrummet för att ladda in. så bilder kommer! jag är så nöjd! :)

tack Cici på CC hair and beauty!



gammal bild. .

RSS 2.0